27 Ocak 2009 Salı

Okuyan İnsanlar

Yazan Bal küpü zaman: 19:48
Kitap miminden sonra karşıma ilginç bir blog çıktı. Algıda seçicilik olsa gerek, ilgimi çekti. People Reading (Okuyan İnsanlar) yazarı insanları kitap okurken fotoğraflayıp blogda yayınlıyor. San Francisco'da 1200'den fazla kitap okuyan insan fotoğraflamış. Bunların içinde sokakta yaşayan adamlar da var. (Adamların evsizleri bile okuyor) Durakta kitap okuyanlar, birşeyler yiyip içerken kitap okuyanlar. (Bizde pek bulunmaz) Sitenin en başındaki haritada da fotoğraflanan okuyucuların bulundukları yerler gösteriliyor.

İnsanlarda ne kadar ilginç hobiler var. Kitap okumak bir hobidir, fotoğraf ayrı bir hobidir. Bu ikisini birleştirmiş. Kitap sevgisinin katlanıp, kitap okuyanları görmek ve görüntülemekten zevk almaya dönüşmesi olsa gerek.

2 yorum:

AskinAy on 27 Ocak 2009 20:29 dedi ki...

Bizim bu Hollanda'da özellikle duraklarda otobüs icerisinde hatta evet dedigin gibi yiyip icerken bile molalarinda okuyanlar cok görüyorum ben buralarda canim,öpüyorum sevgiler...

karamel mutfak on 27 Ocak 2009 20:32 dedi ki...

evet canım biz türklerde pek degil hiç alışık olmadıgımız bi manzara .oturarak okuyanlar tamamda taşıma araçlarında (metro,tranvay vs) ve fotolardaki gibi akla gelmeyecek yerlerde okuyanlarla karşılaşmak mümkün.

 

BalKüpü Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez