7 Ocak 2009 Çarşamba

Derli toplu

Yazan Bal küpü zaman: 21:25

Şimdiki çocuklar çok şanslı. Birbirinden güzel, renkli ve bol resimli bir sürü çocuk kitapları var. Ben küçükken hatırlıyorum, bu kadar çocuk kitabı yoktu. Yalnızca İngilizce kitaplar çok renkli ve resimli olurdu. Çocukların kitaplara alışma süresinde görsellik önemli olsa gerek. Biz bile bayılıyoruz kitaplarına. Özellikle Meraklı Minik dergisine aboneyiz, her ay devamlı babasına soruyor "dergim geldi mi?" diye.

Gelelim bizim klasörlere, oğluma aldığımız kitaplar ve dergiler çekmeceye sığmamaya başlamıştı. Aynı zamanda her akşam bakacağı kitabı ararken hepsini dağıtıyordu. Bu klasörleri aldığımızda düz beyaz renkti. Üzerini çıkartmalarla süsleyip sınıfladık. Artık rahatça istediği kitabı bulup inceliyor, sonra yerine kaldırıyor. Eh biraz da olsa dağınıklıktan kurtuluyoruz. Artık 2 çocukla ne kadar kurtulabiliyorsak :)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

iyi fikir. çocuklu evlerin dağınıklığı bitmez ne yapsak ta. ama bu klasörleme yöntemi çok iyi olmuş. etrafta dergiler gezmez böylece ne güzel... hem süslemelerle de çok şirin olmuş.

embir on 9 Ocak 2009 23:47 dedi ki...

çok güzel olmuş canım, derli toplu gözüküyor.

Mavi Bahçe on 23 Mart 2009 12:22 dedi ki...

Bencede çok güzl olmuş canım

 

BalKüpü Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez