4 Şubat 2009 Çarşamba

Dikkat Çocuklar İzliyor

Yazan Bal küpü zaman: 08:43
Çocuklarımızın gözü hep bizlerin üzerinde. Bizdeki güzellikleri de, kötü özelliklerimizi de kopyalıyorlar. İşin aslı dille yapılan nasihatin etkisi çok düşük. Halimiz, tavrımızla yaptıklarımız en kalıcı nasihatler oluyor genelde. Video'da da bunu çok güzel ifade etmişler.

7 yorum:

Ayca Karaoglan on 4 Şubat 2009 09:22 dedi ki...

Harika bir video... Kesinlikle haklısın, çocuklar bizi birer kopyamız gibi taklit ediyorlar. Sözlü yaptığımız açıklamalar onlar için yeterli değil. Gördükleri ve bizlerle yaşadıkları, hayat görüşlerini kökten etkiliyor...

AskinAy on 4 Şubat 2009 12:57 dedi ki...

merhaba canim cokta güzel ifade edilmis evet..cocuklarin cogu kendini busekilde gelistiriyor,bu acidan dikkatli olmamiz sart tabiki,güzel paylasimin icin tesekkürler gülüm..

Adsız dedi ki...

videoya bayıldım. ne kadar güzel ifade etmişler. ama şu da bir gerçek; çocuklar sırf anne babadan değil konu komşudan gördüklerini de örnek alabiliyorlar. tabii öncelikle anne babanın hareketleri önemli.

SMİLENA on 4 Şubat 2009 18:54 dedi ki...

evet çocuklar bizim kopyamız gibi.
o sebeple gerçekten çok dikkat etmek gerek.biz farketmesek te onlar bizi sürekli izleyip takip ediyor..

Unknown on 5 Şubat 2009 09:25 dedi ki...

Video süper, ne güzel anlatmışlar... Gerçekten çok dikkatli olmalıyız, ne görürler ise hemen kapıyorlar...

Unknown on 5 Şubat 2009 09:25 dedi ki...

Bende mimin var canım;)

Primarima on 5 Şubat 2009 14:37 dedi ki...

Çok doğru...bizzat evde yaşıyorum bunu eşimlede bu konuda konuşuyoruz.Mesela geçen gün ben makyaj yaparken bir bakdım arkamda benim yapdıklarımı seyrediyor.Bundan sonra makyajımı yanında yapmak istemiyorum özendirici olmak istemiyorum.Eşim bir kaç kere maç esnasında ulan diye bağırdığından kızım anında kapmış, ulan demeye başladı bile, artık çok daha dikkatli davranmaya başladık.Teşekkürler çok önemli bir konuya parmak basdınız.

 

BalKüpü Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez