15 Mayıs 2009 Cuma

Patchwork Kırkyama Örnekleri

Yazan Bal küpü zaman: 23:34
Kırkyama ile yapılan ürünler çok hoş oluyor. Ama Sadiye Okyar hanımın yaptıklarını görünce sanat eseri olduklarına da kanaat getirdim. Çok eskiden beri kullanılan kırkyama tekniğini günümüze uygun tasarımlarıyla yeniden şekillendirmiş.

Yalnızca kırkyama değil, aplike, crayz patchwork, kurdele nakışı, punch nakışı ve bir sürü teknikle ilgili bilgiler ve modeller var sitesinde.


Ayrıca en çok hoşuma gidenlerden biri de yaptığı eserlerin isimleri oldu. Binbir gece masalları, her nefeste mutluluk, göl evi gibi. Ellerinize ve emeğinize sağlık Sadiye hanım.

Ayrıca kendisi GC patchwork Studio da çalışmalarını sürdürüyormuş. Orada da pek çok kişinin birbirinden güzel eserlerini görmeniz mümkün. Birkaç örneği aşağıda görebilirsiniz.


6 yorum:

♥ŞANSLI♥ on 16 Mayıs 2009 01:06 dedi ki...

Bunlar gerçekden sanat eseri...
Yağlı boya gibi.
Yapanın eline sağlık.
Paylaşımın için teşekkürler.
İyi geceler.

GeCe on 16 Mayıs 2009 08:33 dedi ki...

gerçekten sanat eseri çok güzller

Moonish (moonsun) on 16 Mayıs 2009 10:41 dedi ki...

Inanilmaz calismalar bunlar, sabrin urunu, Saduye Hanim'in ellerine saglik :)) Guzel bir hafta sonu diliyorum sana canim Bal Kupum :)

*kelebekana*-* on 16 Mayıs 2009 10:45 dedi ki...

ben bayıldım bunlara.. sevgili bal küpü çok tesekkürler...sevgiyle kal ...

HUYSUZBALIK on 17 Mayıs 2009 00:36 dedi ki...

Tablo gibi olmuş hepsi de. Yapanın ellerine sağlık. Bu gerçek bir yetenek. Özellikle en alttakine bayıldım. Paylaşım için teşekkürler. Sevgiler...

Sadiye Okyar on 10 Haziran 2009 16:55 dedi ki...

Merhaba,
Çalışmalarımı blogunuzda paylaştığınız için size ve burada yorumlarıyla beğenilerini dile getiren ziyaretçilerinize çok teşekkür ederim. Daha güzel çalışmalarda görüşmek dileğiyle..

 

BalKüpü Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez