Bazen bir gıdayı uzun süre saklamak için buzluğa atıp donduruyoruz. Ama herşey gerçekten sağlıklı bir şekilde dondurulabilir mi?
İşte dondurulabilecek gıdaların bir listesi*:
Hayvansal Ürünler
Elma
Kayısı
Enginar
Kuşkonmaz
Avokado
Muz
Fasulye
Pancar
Böğürtlen
Yaban mersini
Brokoli
Brüksel Lahanası
Tereyağı
Lahana veya Çince Lahana
Havuç
Karnabahar
Kereviz
Peynir
Kiraz
Narenciye
Istiridye
Yengeç
Taze Coconut
Mısır
Cranberries
Kuş üzümü
Patlıcan
Yumurta
İncir
Üzüm
Üzüm: misket
Yeşiller (Ispanak dahil)
Sarımsak (yağda)
Taze otlar
Dondurma
Limon Lor, Derin dondurucu
Istakoz
Etler
Mango
Karpuz
Mantar
Bamya
Soğan
Istiridye
Bezelye
Şeftali veya Nektarin
Armut
Çan veya tatlı biber
Ananas
Kümes hayvanları ve av kuşları
Erik
Nar
Tatlı patates
Balkabağı
Ahududu
Karides
Ekşi krema
Ispanak
Çilek
Domates
Yeşil Domates
Şalgam
Krem Şanti
Kabak