27 Kasım 2008 Perşembe

Geçen yıllar...

Yazan Bal küpü zaman: 23:40 0 yorum


Bugün seni izledim penceremden ne kadar temiz ne kadar doğal ne kadar yenisin seninle yenileniyorum tekrar, sonbahara inat... Canım oğlum iyiki doğdun iyiki dünyamdasın .Yıllar hep mutluluk getirsin sana her günün diğerinden daha güzel olsun. İnşallah bu yazılanları okuyup anlayacak yaşa geldiğinde de hep birlikte oluruz. Şimdi uyuyorsun sana tatlı rüyalar diliyorum bitanem.

25 Kasım 2008 Salı

Crash

Yazan Bal küpü zaman: 23:18 0 yorum

Birbirine paralel farklı hayatların bazı noktalarda kesişmesi ve bunun üzerine gelişen ilginç olaylar. Özellikle ırkçılık konusunu çok çarpıcı bir şekilde işlemiş. Başta En İyi Film olmak üzere 3 Oscar kazanmış, etkileyici ve seyre değer bir film.

Da Vinci'nin Şifresi

Yazan Bal küpü zaman: 22:58 1 yorum


Da Vinci'nin Şifresi Dan Brown'un kitabından 2006 yılında sinemaya uyarlanmış. Kitabını okuyamamıştım ama film gerçekten sürükleyiciydi. Özellikle tarih hakkında çok orjinal bilgiler veriyor ve insanın merakını çekiyor. Sonu devamı gelebilecek gibi çekilmiş. Hristiyan öğretilerini temelden sorgulayan iddalar var senaryoda. Tom Hanks yine gayet başarılı. İzlemeyi düşünenlere tavsiye edebilirim.

İzliYORUM `\oo/`

Yazan Bal küpü zaman: 21:55 0 yorum

17 Kasım 2008 Pazartesi

Merhaba

Yazan Bal küpü zaman: 20:21 1 yorum
Bugün ne zamandır istediğim bir şey oldu. Artık akıp giden günleri bu sayfalarda bir iz olarak bırakabileceğim. Geriye dönüp baktığımda bu sayfaların güzel hatıralarla dolu olması umuduyla...
 

BalKüpü Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez